Volejbalový kemp máme za sebou!!
No image

VOLEJALOVÝ KEMP ŠVK Pezinok Radava ´24

💥80 trénujúcich detí na jednom mieste, čo viac si môžeme priať 🏐💥

Sobota  začala jemným letným mrholením, odbehať si ranný kondičný tréning stihli našťastie všetci a bez veľkej ujmy. Z mrholenia však prišla riadna „lejavica“ a búrka. Decká sme sa snažili potisnúť do dvoch hál, čo sa nám celkom podarilo 🙂 Zašportovali si všetci, veľkí, malí aj najmenší.
Popoludní sa dokonca aj počasie umúdrilo a doprialo nám skvelý záver dňa, ktorý si decká spríjemnili v bazéne a našou už tradičnou opekačkou. Lopty lietali vzduchom každý večer. Veď čo budú robiť decká po dvoch plnohodnotných tréningoch ??  No predsa hrať volejbal..
🌞  V nedeľu počasie prialo a tréningy v halách i vonku odsýpali podľa plánov.
Naše najmladšie si na vonkajších ihriskách užili slniečko aj s darčekom od nášho partnera Avas Trans s.r.o. 🙂 

Čo s načatým večerom… sme si na Radave povedali aj v nedeľu. Popri večernom pinkaní a kúpaní sme si dali aj druhé kolo opekačky.. keď sa stretnú tie správne decká, s tými správnymi trénermi, na tom správnom mieste.. užívame si to všetci 💥

Počas celého kempu sme sa snažili zamerať na jednotlivé techniky a kondíciu vo všetkých vekových skupinách. Preto techniku pilovali nielen malí ale aj veľkí volejbalisti. Tréneri vydali zo seba maximum a tak, ako každý rok, tak aj tento kemp stál naozaj za to.

Aj tento rok nás poctili svojou prítomnosťou skvelí tréneri, ktorí rozšírili rady našich stálych trénerov. Pripravili tak deckám parádnu zmenu, najmenšie deti si užívali tréningy s trénerom Junioriak Patrikom, na piesku si Modranky užili našu hráčku a najnovšiu trénerku v zácviku Veroniku, väčšie decká sa nevedeli dočkať tréningov s extraligovým trénerom Gabom a chalani ocenili skvelý prístup našeho kamaráta Julka.

Ďakujeme všetkým trénerom a trénerkám za čas a svoje skúsenosti, ktoré odovzdali všetkým našim zverencom.

Veríme, že sa deckám páčilo. Ohlasy sú skvelé a my sa už teraz tešíme na už 12ty ročník.
Prajeme pekné prázdniny a tešíme sa na vás aj o rok kamaráti !!!
❤️🏐❤️

Zdieľať článok

Archív článkov